vacatures Apeldoorn e.o.

vacature vrachtwagenchauffeur (fulltime of parttime)

Voor een groothandel in Apeldoorn we vrachtwagenchauffeurs voor (C1 en/of CE) om vanuit Apeldoorn ritten te rijden om de vestigingen door het heel Nederland heen te bevoorraden. Per rit worden er ca. 3 vestigingen beleverd. Lossen gebeurd bij de vestigingen door een heftruckchauffeur aan dock. (slechts 3 vestigingen hebben geen laad/losdock).

Aantal dagen dat u voor deze werkzaamheden beschikbaar bent bepaalt u zelf. Dit kan full-time, maar 1 dag per week is ook mogelijk. Uiteraard is het zo dat hoe flexibeler u zich aanbiedt hoe makkelijker u bent in te zetten. Er worden ook in avonden, nachten en op zaterdagen gereden.

Voor deze vacature mogen wij ook 65-minners voorstellen.

 

Oproep-chauffeur / autowasser-poetser

Voor een auto-garage bedrijf in Apeldoorn Zuid-West zijn we op zoek naar een persoon die:

  • Auto’s ‘verkoop klaar’ kan maken. Hiermee bedoelen we wassen en poetsen. Dit is meestal ca. 2 dagen te voren bekend.
  • Op oproep een auto kan ophalen/wegbrengen (meestal ook in Apeldoorn). Dus kleine korte ritjes.

medewerker Commerciële binnendienst  met klantenbezoek

Voor een werkgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een telefonisch verkoper die ook klanten(B2B) kan bezoeken.

De telefonische verkoop vindt in principe plaats op een kantoor in Apeldoorn, maar kan in de toekomst wellicht ook vanuit huis.

Voor ca. 8-24 uur per week.

Het is een ‘pré’ wanneer u iets heeft met de campingbranche of zelf kampeerervaring (toercaravan, camper of tent, of stacaravan).

 

Vacature bakwagenchauffeur (fulltime of parttime)

Bij een -andere- groothandel in Apeldoorn mogen we kandidaten voorstellen voor de vacature chauffeur/bezorger Bakwagen (rijbewijs C).

De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van goederen en afleveren bij klanten. De wagen staat ’s ochtends geladen klaar bij de vestiging in Apeldoorn. De klanten zijn veelal MKB-bedrijven door heel Nederland. Ca. 5 tot 8 afleveradressen per dag.

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst, maandag t/m vrijdag.

Dit kan fulltime ingevuld worden, maar daarnaast zijn ook nog parttime chauffeurs nodig. Kortom; aantal werkdagen kan in overleg worden bepaald.

Voor deze vacature mogen wij ook 65-minners voorstellen.

Kandidaten die (nog) geen code 95 hebben kunnen ook reageren. Wanneer iemand zonder code 95 de ideale kandidaat blijkt bieden wij deze een opleiding tot code 95 aan.

 

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

 

meer vacatures in andere regio’s voor vrachtwagenchauffeurs zie vacatures vrachtwagenchauffeurs

 

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

 Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282