65+ vacatures Barneveld, Ede/Wageningen e.o.

GEZOCHT VRACHTWAGENCHAUFFEUR-CE, 1 d/p/w

Bij een productiebedrijf in Barneveld mogen wij een vrachtwagenchauffeur (CE) voorstellen.
Met eigen vervoer beleveren zij hun klanten. Het wagenpark bestaat uit 3 vrachtwagens, waarvan 2 bemand worden door vaste chauffeurs en 1 vrachtauto door senioren wordt bemand. Inmiddels is één collega gestopt, met als vaste werkdag dinsdag. We zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega voor deze dag. Daarnaast graag mogelijkheden voor het invallen op een andere dag, zodra een collega chauffeur verlof heeft.
De werkzaamheden zijn tussen 07–17 uur en bestaan voornamelijk uit dezelfde adressen in de regio. Dit zijn zo’n 4 à 5 adressen op een dag. Het laden en lossen van de vrachtwagen wordt gedaan met behulp van de medewerker Expeditie. Hiervoor wordt een elektrische pompwagen gebruikt.
vereisten: Rijbewijs CE, code 95, chauffeurspas en ervaring met aantoonbare ervaring met trailer.

 

Gezocht: Voormalig timmerman omgeving Ede.

Bij een bestaande klant mogen we een extra uitzendkracht voorstellen. Momenteel is de vraag naar hun producten zo groot dat ze de productie moeten verhogen.
Daarom zijn we op zoek naar een handig persoon, liefst met ervaring als timmerman en kennis van kozijnen en hoe deze ingebouwd worden.
Het bedrijf is gevestigd in Ede en produceert kozijnen van een bijzonder soort gips, voor het hogere marktsegment. Met grote afnemers voornamelijk in Duitsland.
De werkzaamheden bestaan uit de fijne afwerking van de kozijnen. Dit betekent na dat de kozijnen uit mallen komen, eventuele luchtgaatjes vullen en oneffenheden wegschuren.
Werkdagen en aantal uren gaat in goed overleg.

Voor meer info zie http://www.veluwe65plus.nl/klant-in-beeld-3d-solar/

Bent u geïnteresseerd of kent u iemand voor wie dit interessant kan zijn? Laat het ons a.u.b. weten 055-8436282 of info@veluwe65plus.nl

VRACHTWAGENCHAUFFEURS

zie vacatures vrachtwagenchauffeurs

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

 Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282