Werk voor 65-plussers.

Wilt u als 65-plusser nog werken? Een aantal uren per week tussen collega’s doorbrengen? Uw kennis en ervaring inzetten?
Misschien iets heel anders doen dan in uw eerdere loopbaan? Gewoon nog wat extra’s bijverdienen?

Dat kan via Veluwe65plus Uitzendbureau!

 

 

 

 

Werken na uw 65ste biedt onder andere de volgende voordelen:

U draagt als AOW’er geen sociale premies af en hierdoor houdt u netto behoorlijk meer over. Uw bijverdiensten hebben geen invloed op uw AOW- en/of pensioen uitkering.

Wij hebben werk voor 65-plussers. Bent u geïnteresseerd in een leuke baan en 65 jaar of ouder? Schrijf u dan kosteloos in bij Veluwe65plus als werkzoekende. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. U kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij ons kantoor in Apeldoorn. Desgewenst sturen we het u toe.

Veel gestelde vragen (en antwoorden)

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?

Ja, naast uw AOW mag u onbeperkt bijverdienen. U wordt niet gekort op uw AOW of pensioen. (Voor uw AOW en evt. partnertoeslag verwijzen wij naar SVB.)
Wel raden wij altijd aan na te denken over evtentuele subsidies die u ontvangt. Wanneer uw inkomen stijgt kan het zijn dat u voor bepaalde subsidies niet meer in aanmerking komt.

Hoeveel ga ik verdienen?

Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.

Moet ik een CV hebben?

Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte profielomschrijving, opgesteld naar aanleiding van door u verstrekte gegevens op onderstaand inschrijfformulier en tijdens het intakegesprek. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek. Wanneer een (potentiële) werkgever wel om CV’s vraagt, zullen wij u om een CV vragen en desgewenst helpen wij u bij het opstellen hiervan.

Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn met werk voor u als 65-plusser!

INSCHRIJVEN

Inschrijfformulier
* verplicht veld