Aan oudere werknemers als uitzendkracht wordt vaak niet gedacht. Het is voor menig ondernemer even omschakelen maar wie de stap neemt ervaart al snel de voordelen.

Voordelen van 65-plus uitzendkrachten voor werkgevers:

Flexibel inzetbaar, altijd beschikbaar

Veel gepensioneerden zitten thuis en missen het contact met collega’s. De overvloedige vrije tijd vullen ze veelal in met hobby’s, zorg voor kleinkinderen, klusjes rond het huis en vrijwilligerswerk. Na verloop van tijd verveelt dit of brengt het onvoldoende waardering en/of voldoening. De meeste gepensioneerden zijn op de meest uiteenlopende tijden beschikbaar en flexibel inzetbaar. Ze willen niet full-time werken maar zijn wel op elk moment beschikbaar.

Kennis en ervaring

Profiteer van de ruime ervaring en goede werkinstelling van senioren!

Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim.

Gemotiveerd personeel

Ze hoeven niet te werken, maar willen graag!

Voordelig personeel

Door het wegvallen van een aantal sociale premies voor een AOW-gerechtigde werknemer en in het bijzonder het wegvallen van de pensioenpremie, is het inhuren van een AOW-uitzendkracht nog voordeliger dan regulier personeel. Klik hier voor een rekenvoorbeeld of vraag een tarief aan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een 65-plusser maatschappelijk betrokken houden is om diverse redenen een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier verder

Hiervoor kunt u prima terecht bij Veluwe65plus

Veluwe65plus is het enige uitzendbureau in de regio Veluwe, gespecialiseerd in het uitzenden van actieve gepensioneerde senioren en 65-plus krachten in het bijzonder.

Ze hoeven niet te werken, maar willen graag!

Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot meer motivatie en minder ziekteverzuim.

Een dwarsdoorsnee van de beroepsbevolking staat bij ons ingeschreven.

Bij Veluwe65plus Uitzendbureau zijn niet alleen mensen ingeschreven die ongeschoold of lager geschoold werk willen verrichten, maar u kunt ook bij ons terecht voor ervaren mensen op hbo-niveau, in alle denkbare sectoren en alle mogelijke beroepsgroepen.

Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand met ervaren en gemotiveerde 65-plussers die nog graag willen werken in de regio Veluwe en omgeving. Wij leveren actieve 65-plussers afkomstig uit alle beroepsgroepen.

Klusjesmannen, timmer- en tuinmannen of tuinhulp, chauffeurs, bezorgers, privé- of blessure-chauffeurs, telefoniste/receptionistes, boekhouders, secretaresses, vrachtwagenchauffeurs, sales medewerkers, commerciële binnendienst, elektriciens, conciërges of huismeesters, winkelpersoneel, magazijnmedewerkers enz.

U kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten op oproepbasis, part-time medewerkers of invalkrachten maar ook voor payrolling van uw 65-plus medewerkers. of als oproepkracht.

Hoe wij werken.

Na binnenkomst van uw aanvraag gaan wij op zoek in onze kandidatenbestand naar passende kandidaten. U betaalt geen werving- en selectiekosten. Middels een korte omschrijving van de kandidaten met voor u relevante informatie (wij hebben met alle kandidaten een persoonlijk intakegesprek gevoerd) stellen wij enkele kandidaten aan u voor. Vervolgens kunt u met één of meerdere kandidaten nader kennismaken in een persoonlijke gesprek. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met de administratieve afhandeling. Wij bieden u doorgaans een nul-uren contract: U heeft geen minimale uren afname en betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Geen arbeid = geen kosten.

Wij plaatsen zo lokaal mogelijk.

Bij de selectie van de kandidaten kijken wij in het bijzonder naar de woon-werk reisafstand. Ter voorkoming van onnodige (reis)kosten en natuurlijk om het milieu te sparen.

lees hier meer en stuur ons uw vacature.

Veluwe65plus is gevestigd in de Julianalaan in Apeldoorn en is het enige uitzendbureau voor gepensioneerden in de regio Veluwe.

Profiteer van de ruime ervaring en goede werkinstelling van 65-plussers.