65+ vacature in Nijkerk

vacature Algemeen technisch medewerker

Voor een bedrijf, actief in de installatiesector, mogen wij kandidaten voorstellen voor het beheren van het magazijn (en allerhande bijkomende werkzaamheden).
De monteurs (ca. 5) zijn niet echt sterk in opruimen. Er moet dus regelmatig orde op zaken gesteld worden (2 a 3 keer per week?). Daarnaast zou deze persoon kleine klusjes en licht onderhoudswerk aan het eigen pand doen, Denk aan lampje vervangen, schilder- en opruimwerkzaamheden, afval wegbrengen naar de stort.
Ook kan het voorkomen dat de kandidaat meegaat met de monteurs op klus (als extra handjes) of assisteert bij montagewerkzaamheden in de werkplaats. Iemand met een achtergrond in de installatietechniek, of WTB, zou heel goed kunnen passen. Autotechniek kan ook aangezien er gebruik wordt gemaakt van VW motoren in een aantal installaties. Klant heeft nog geen idee over het aantal benodigde uren voor deze nieuwe functie, maar het zal gaan om 16 tot 20 uur met als vaste dag vrijdag. Een rijbewijs is handig voor wanneer men naar de andere vestiging (nabij Zutphen) gaat.
Wilt u meer weten of heeft u interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten.

Bent u geïnteresseerd in het vervullen van deze werkzaamheden? Of kent u iemand voor wie dit interessant is? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten.

 

VRACHTWAGENCHAUFFEURS

zie vacature vrachtwagenchauffeurs

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282