65-plus vacatures Apeldoorn

VACATURE Store-manager (m/v)

Voor een opdrachtgever mogen wij store-managers zoeken voor een (half september) nieuw te openen ‘concept-store voor eigentijds actief vermaak’ in winkelpassage de Oranjerie in Apeldoorn.

De store-manager is de eerst verantwoordelijke in deze locatie. Hij/zij opent en sluit af en begeleidt het recreatie- en promotieteam (6 tot 8 personen).

zie www.veluwe65plus.nl/vacature-store-manager-m-v

VACATURE Horecamedewerk(st)ers

Bij een opdrachtgever in de recreatiesector mogen wij kandidaten voorstellen voor horecawerkzaamheden op diverse (veelal kleinschalige) locaties in Apeldoorn.

zie www.veluwe65plus.nl/vacature-horecamedewerksters-parttime

VACATURE Klusjesman

Bij een kantoor in Apeldoorn(centrum) mogen wij kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van klusjesman op oproep.

Het bedrijf beslaat een hele verdieping van een kantorencomplex.

Het gaat om het uitvoeren van allerhande voorkomende binnenklusjes zoals het verhangen van een lamp en verleggen van een snoer. Het bouwen van een kastje en misschien het repareren van een stoel. Het plaatsen van een deurdranger enz.

Het gaat niet om hele moeilijke klussen, maar we zijn wel op zoek naar een allround technisch persoon. Enige elektronische kennis is wel gewenst voor het aansluiten van een microfoon en een beamer bij een presentatie bijvoorbeeld.

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden? Neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

VACATURE Bezorger voor apotheek

Voor een vaste klant van VELUWE65PLUS zoeken we een bezorger.

Het gaat om het bezorgen van medicijnen voor een apotheek in Apeldoorn.

Daarnaast allerlei andere voorkomende werkzaamheden zoals prullenbakken legen, kleine boodschappen zoals onderweg postzegels halen, enz.

De werkzaamheden, ca, 24 uur per week, ma. tm vr.*, worden verdeeld door en over de 2 bezorgers (uiteraard in onderling goed overleg)

De bezorgingen gebeuren met kleine personenwagen, maar ook 1 dag in de 2 weken op scooter (beide vervoersmiddelen van de apotheek).

*momenteel werken de bezorgers om de week.

urenverdeling: ma. 8 uur, di. tm vr. middag.

En vervangen elkaar bij verlof.

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden? Neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

vacature chauffeur BSO

Bij een opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor het rijden van kinderen van basisschool naar de BuitenSchoolseOpvang locatie.

zie www.veluwe65plus.nl/vacature-chauffeur BSO

vacature bakwagenchauffeur (fulltime of parttime)

Bij een groothandel in Apeldoorn mogen we kandidaten voorstellen voor de vacature chauffeur/bezorger Bakwagen (rijbewijs C).

De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van goederen en afleveren bij klanten. De wagen staat ’s ochtends geladen klaar bij de vestiging in Apeldoorn. De klanten zijn veelal MKB-bedrijven door heel Nederland. Ca. 5 tot 8 afleveradressen per dag.

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst, maandag t/m vrijdag.

Dit kan fulltime ingevuld worden, maar daarnaast zijn ook nog parttime chauffeurs nodig. Kortom; aantal werkdagen kan in overleg worden bepaald.

Voor deze vacature mogen wij ook 65-minners voorstellen.

Kandidaten die (nog) geen code 95 hebben kunnen ook reageren. Wanneer iemand zonder code 95 de ideale kandidaat blijkt bieden wij deze een opleiding tot code 95 aan.

vacature commercieel medewerker binnendienst

Bij een werkgever in Apeldoorn mogen wij kandidaten voorstellen voor het maken van bezoek afspraken voor de buitendienst/ accountmanager van de relatie/opdrachtgever.

zie www.veluwe65plus.nl/vacature-commercieel-medewerker-binnendienst

vacature buschauffeur-D testritten

Bij een werkgever in Apeldoorn mogen wij kandidaten voorstellen voor het maken van testritten met hun eigen bus.

De taken van de test chauffeur bestaan uit:

zie www.veluwe65plus.nl/vacature-buschauffeur

vacature fietsenmaker

fietsenmaker parttime

Bij een fietsenwinkel met werkplaats in Apeldoorn mogen wij kandidaten voor

stellen voor herstel/reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan fietsen.

Het gaat in de basis om de zaterdag, maar ook 1 a 2 extra dagen doordeweeks bij drukte.

De doordeweekse dagen zijn dus niet vast, maar bij voorkeur gebaseerd op de weersvoorspelling. Bij mooi weer is het doorgaans drukker.

Interesse?: neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

vacature vrachtwagenchauffeur (fulltime of parttime)

Bij een groothandel in Apeldoorn mogen we vrachtwagenchauffeurs voorstellen (C1 en/of CE) om vanuit Apeldoorn ritten te rijden om de vestigingen door het heel Nederland heen te bevoorraden. Per rit worden er ca. 3 vestigingen beleverd. Lossen gebeurd bij de vestigingen door een heftruckchauffeur aan dock. (slechts 3 vestigingen hebben geen laad/losdock).

Aantal dagen dat u voor deze werkzaamheden beschikbaar bent bepaalt u zelf. Dit kan full-time, maar 1 dag per week is ook mogelijk. Uiteraard is het zo dat hoe flexibeler u zich aanbiedt hoe makkelijker u bent in te zetten. Er worden ook in avonden, nachten en op zaterdagen gereden.

Voor deze vacature mogen wij ook 65-minners voorstellen.

Interesse?: neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

vacature boekhoudkundig medewerk(st)er

Bij een financieel administratiekantoor in Apeldoorn mogen wij kandidaten voorstellen voor boekhoudkundige werkzaamheden.

zie www.veluwe65plus.nl/vacature-boekhoudkundig-medewerkster-apeldoorn

vacature reachheftruckchauffeur

zie https://www.veluwe65plus.nl/vacature-reachheftruckchauffeur/

Voor deze vacature mogen wij ook 65-minners voorstellen.

Interesse?

Op onze website vindt u alleen doorlopende vacatures.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282