65+ vacatures Barneveld, Ede/Wageningen e.o.

bloembind(st)er

Bij een bloemengroothandel in Ede mogen wij kandidaten voorstellen voor het samenstellen van bloembossen.

Werkdagen en werkuren in overleg: Dit betekent dat we een poule van mensen willen samenstellen die ieder voor zichzelf aangeeft welke dag(delen)/uren hij/zij wil werken. De werkgever kan dan per dag(deel) een aantal mensen inplannen afhankelijk van de drukte.

De werkzaamheden worden verricht op maandag t/m vrijdag tussen 7.00* en ca. 15.00 uur. *waarbij zeker niet iedereen om 7 uur hoeft te beginnen.

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden? Neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

chauffeur (B) farmaceutische industrie

Bij een werkgever/logistiek dienstverlener mogen wij kandidaten voorstellen voor chauffeurswerkzaamheden. Het gaat om het rijden van van routes met 10 tot 30 stops. Werktijden zijn van ca. 03.00 tot ca. 11.00 uur. Startlocatie Ede.

Aantal dagen in overleg in te vullen. (er worden routes gereden van maandag tot en met zaterdag). Het kan al vanaf 1 dag per week. Wij mogen hier ook 65-minners voordragen.

Heeft u vragen hierover; schroom niet contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden ze graag.

Bent u geïnteresseerd in het vervullen van deze werkzaamheden: Neem contact met ons op en laat het ons weten zodat wij u voor kunnen stellen bij de werkgever.

VRACHTWAGENCHAUFFEURS

zie vacatures vrachtwagenchauffeurs

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

 Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282