65+ vacatures Barneveld, Ede/Wageningen e.o.

monteur deurluifels

Bij een opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor het monteren van deurluifels bij klanten.

De montage werkzaamheden bestaan doorgaans uit het boren van gaten in de muur. Pluggen plaatsen in de gaten en de luifel vastschroeven.

Echter; de kandidaten die wij zoeken moet ook verstand hebben van elektra, want er zijn ook luifels met LED-verlichting die ook aangesloten moeten worden. Dit is doorgaans vrij eenvoudig met een omvormer van 220V naar 12V. Maar wanneer er onvoorziene omstandigheden zijn dient de monteur het ook zelfstandig weten op te lossen.

 

Standplaats Ede: Op werkdagen laad u de bedrijfsbus (voorzien van de benodigde gereedschappen enz.) met de benodigde materialen en rijdt u naar het klantadres waar u de luifel(s) monteert. Aan het eind van de dag rijdt u de bus terug naar de werkplaats in Ede. Soms voert u wat voorbereidende werkzaamheden uit in de werkplaats.

(Aantal) dagen in overleg; De planning kan rekening houden met de dagen waarop u beschikbaar bent.

Momenteel maakt dit bedrijf al gebruik van één uitzendkracht van VELUWE65PLUS, maar ze willen er graag een tweede bij/naast.

bloembind(st)er

Bij een bloemengroothandel in Ede mogen wij kandidaten voorstellen voor het samenstellen van bloembossen.

Werkdagen en werkuren in overleg: Dit betekent dat we een poule van mensen willen samenstellen die ieder voor zichzelf aangeeft welke dag(delen)/uren hij/zij wil werken. De werkgever kan dan per dag(deel) een aantal mensen inplannen afhankelijk van de drukte.

De werkzaamheden worden verricht op maandag t/m vrijdag tussen 7.00* en ca. 15.00 uur. *waarbij zeker niet iedereen om 7 uur hoeft te beginnen.

VRACHTWAGENCHAUFFEURS

zie vacatures vrachtwagenchauffeurs

 

Intresse?

Op onze website vindt u alleen doorlopende vacatures.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282