vacature bouwkundig inspecteur

Bij een werkgever mogen wij kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van bouwkundig inspecteur.

bouwkundig inspecteur

Het gaat om een projectmanagement bureau vooral werkzaam in de bestaande bouw, waar zij opdrachtgevers adviseren op allerlei vlakken om hun vastgoed op een professionele wijze te exploiteren. De daarbij behorende normen en wet- en regelgeving dienen daarvoor in acht te worden genomen.

Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar bouwkundige mensen die kunnen inspecteren volgens de NEN2767 methodiek. (kennis van de software O-prognose is een pré)

Van belang is dat de mensen die wij zoeken goed bouwkundig onderlegd zijn en kunnen inspecteren op locatie (conditiemetingen) en handig zijn met een Ipad/computer. Ze dienen dan ook in het bezit te zijn van een rijbewijs B en het niet vervelend vinden om in het land ingezet te worden.

Tevens zijn we op zoek naar:

  • EPA-W of EPA-U adviseurs. (EnergiePrestatieAdvies)
  • bouwkundig tekenaar die op locaties tekeningen wil controleren ter actualisatie conform de NEN2580

(aantal) dagen in overleg: dus u kunt zelf aangeven welke dagen u beschikbaar bent.

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Meer vacatures in andere regio’s voor vrachtwagenchauffeurs zie vacatures vrachtwagenchauffeurs

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

 Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282