Voor een opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor het afnemen van interviews bij NS-fietsenstallingen in Almelo, Enschede, Hengelo.

Het betreft een klanttevredenheidsonderzoek dat je afneemt door middel van het bevragen van bezoekers van de NS-fietsenstalling. De vragenlijst is een zelfinvulling. Dus de respondent krijgt de vragenlijst op een klembord met een pen mee en kan deze zelf invullen. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Het is een A4 en voor- en achterkant die ingevuld moet worden.

Uren en reiskosten (€ 0,21 p/km)  worden vergoed. Bruto uurloon bedraagt € 14,-

Vind jij het leuk om mensen te interviewen en houd je van contact en gezelligheid? Dan is dit een erg leuke functie waarbij je zelf bepaalt op welke dagen je wilt werken, in diensten van 6 uur. van 12:30 tot 18:30 of van 13:00 tot 19:00.

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282