AZ-woningontruiming: Ontzorgt van A tot Z

AZ-woningontruiming ontzorgt! Dat is de slogan waarmee Peter van den Brink duidelijk wil maken dat AZ-woningontruiming meer doet dan alleen een woning leeghalen. Niet alleen zorgen ze dat de huisraad wordt afgevoerd, de woning wordt ook schoon en verhuurbaar of verkoopbaar opgeleverd. En wanneer nodig wordt huisraad in opslag genomen.

Wanneer een familielid (meestal ouders) verhuist of overlijdt blijft er, in een toch al emotionele tijd, vaak een huis achter vol met spullen. Veelal vinden de kinderen of andere naasten nog wel tijd om de spullen met (emotionele) waarde eruit te halen. Maar de spullen die daarna overblijven moeten ook geselecteerd worden. Wat kan verkocht worden (met alle rompslomp die dat geeft)? Wat kan nog naar een Kringloop-winkel? En de rest moet afgevoerd worden naar de stort. Veel werk waar meestal geen van de kinderen echt tijd voor heeft. Daarnaast moet het lege huis ook nog schoon, en soms hersteld, en verhuurbaar of verkoopbaar gemaakt worden. AZ-woningontruiming neemt haar klanten dit allemaal uit handen en ontzorgt van A tot Z.

Hierbij maakt AZ-woningontruiming gebruik van flexibel inzetbaar personeel. O.a. van 65-plus uitzendkrachten. In het filmpje hieronder vertelt Peter van den Brink (ondernemer van AZ-woningontruiming) welke voordelen hij daarvan ervaart.

Peter vd Brink (ondernemer van AZ-woningontruiming) vertelt waarom hij gebruik maakt van 65-plus uitzendkrachten.
65plus uitzendkracht Tim vertelt over zijn werkzaamheden.