transporteurs

De Transporteurs is een transportbedrijf dat sterk is in transport op maat. Ze vervoeren de meest uiteenlopende
producten, zoals matrassen, keukens en houten wijnvaten, veelal bakwagen de Transporteursvanuit voorraad die de Transporteurs ook beheren voor hun klanten met webshops. Een duidelijke groeimarkt! Ze hebben dagelijks tussen de 2 en 10 wagens op de weg. Ze zijn sterk in het vakkundig vervoeren en correct afleveren van producten die niet passen in de reguliere goederenstroom. De Transporteurs gaan verder waar anderen stoppen!

Sinds de verhuizing begin dit jaar, van Eerbeek naar Apeldoorn, beschikken ze aan de Vlijtseweg in het voormalige Remeha magazijn over een opslag van 1100 m2. Eind van het jaar wordt dit zelfs uitgebreid naar ca. 2000 m2.

 ” 65 plusser heeft maar een half woord nodig “

Omdat het aantal te vervoeren stuks per dag variabel en moeilijk te voorspellen is, werken de Transporteurs graag met flexibel inzetbaar personeel. En dus maken ze gebruik van uitzendkrachten van Veluwe65plus. “Naast de flexibele beschikbaarheid zijn 65 plussers ook beleefd, gemotiveerd en hebben vaak maar een half woord nodig om te weten wat er van ze verwacht wordt”, aldus Bram Bol, eigenaar van de Transporteurs.