logo KDV Ukkie   KDV Ukkie
“kinderdagverblijf Ukkie is een flexibele organisatie. Dat betekent dat wij voor elk gezin passende opvang bieden. Dit zie je onder andere terug in onze ruime openingstijden (van 6.00 tot 22.00 uur) en de flexibele contracten die ouders bij ons kunnen afsluiten.” aldus Jolanda Gimberg (manager KDV Ukkie).

Veiligheid bestaat bovenal. Daarnaast vinden we dat Ieder kind het recht heeft om kind te zijn. Om al spelenderwijs de wereld om zich heen te ontdekken. Om lekker vies te worden. Wij zeggen hier: “Slecht weer bestaat niet. Een slechte jas wel.”

Naast kinderdagopvang (0 tot 4 jaar) biedt Ukkie ook buitenschoolse opvang (voor alle kinderen die in Apeldoorn Zuid naar de basisschool gaan) en een peuterspeelzaal (2 tot 4 jaar).

“Per september gaan we in een derde (aangrenzend)pand een nieuwe kinderdagverblijf groep starten. Waardoor er weer meer mogelijkheden ontstaan en we kinderen nog flexibeler kunnen inplannen.

Deze nieuwe groep gaan we huisvesten op de begaande grond aan de achterzijde(=tuinzijde) van het pand hiernaast. Veel van het kluswerk dat in dat pand moest gebeuren om het netjes en veilig te maken voor kinderopvang is uitgevoerd door de klusjesmannen die we inhuren via Veluwe65plus. Wim en Harm hebben het in no-time netjes opgeknapt.”