Voor een opdrachtgever zoeken wij een Medewerk(st)er Balie/frontoffice op inval-basis bij een gezondheidscentrum in Amsterdam. In het centrum zijn allerlei therapeuten en praktijken verenigd zoals Acupunctuur, Fysiotherapie, Homeopathie, Osteopathie, voedingsadviezen en -supplementen.

De werkzaamheden bestaan enerzijds uit een representatieve rol als gastheer/vrouw aan de balie waar u telefoon beantwoord en door verbindt, cliënten ontvangt en te woord staat en anderzijds uit een veelvoud van administratieve taken zoals afspraken inplannen, verzetten, annuleren, PIN-betalingen afhandelen.

Hiervoor zijn goede communicatie vaardigheden, accuratesse en goede computervaardigheden (MS office) de belangrijkste vereisten.

We zoeken iemand die kan invallen wanneer één van (de drie) vaste balie/front-office medewerkers verlof heeft. Bij normaal verlof is dit dus ruim van te voren bekent, bij ziekte is acuut inval nodig. (per jaar zijn er ca. .25 ‘gewone’ verlofdagen in te vallen, los van evt. ziekte dagen. In Nederland is een ziektepercentage van 3% gebruikelijk. Dus op 200 werkbare dagen kun je ca. 6 invaldagen bij tellen. Maar dit is slechts rekenkundig benaderd)

Uiteraard krijgt de nieuwe collega uitgebreide uitleg en een ruime inwerkperiode.

Heeft u vragen over deze vacature; schroom niet contact met ons op te nemen: Wij beantwoorden ze graag.

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden: Neem contact met ons op en laat het ons weten!

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282