vacature autobergingschauffeur

Bij een bergingsbedrijf in de gemeente Apeldoorn mogen wij kandidaten voorstellen voor bergingsklussen en pechhulpen (personenwagens).

Deze worden uitgevoerd met een bergingsauto (rijbewijs C). Gezien de aanrijtijden is het wenselijk dat deze mensen in Apeldoorn woonachtig zijn

Als Bergingschauffeur helpt u bij aanrijdingen, ongelukken of pech. Met de technische kennis die u heeft verhelpt u eenvoudige pechgevallen ter plaatse, indien dat mogelijk is. U brengt inzittenden in veiligheid en sleept gestrande voertuigen weg. Daarnaast is het belangrijk dat u er ook staat als mens. Luisteren, soms troosten of ruzies sussen. En in alle gevallen rust uitstralen.

Autotransport van A naar B behoort ook tot de werkzaamheden. U zorgt er bijvoorbeeld voor dat een schadeauto wordt doorgebracht naar een schadehersteller, dat een pechauto naar een garagebedrijf wordt gebracht, of dat een reeks nieuwe auto’s van de ene dealervestiging naar de andere wordt getransporteerd.

Rijbewijs C + code 95 is vereist. Heeft u geen code 95 dan bieden wij een opleiding aan om deze te behalen.

Rijbewijs CE is een pré

Oproepbasis: (aantal) dagen in overleg: dus u kunt zelf aangeven welke dagen u beschikbaar bent.

 

Interesse?: reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

 

meer vacatures in andere regio’s voor vrachtwagenchauffeurs zie vacatures vrachtwagenchauffeurs

 

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282