Bij een technische groothandel in Apeldoorn mogen we kandidaten voorstellen voor de vacature inval-chauffeur/bezorger Bakwagen (i.b.v. rijbewijs C + code 95).

De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van goederen en afleveren bij klanten. De klanten zijn veelal MKB-bedrijven in Gelderland en Overijssel. Uitladen is geen zwaar werk.

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst(6.30 tot 15.15 uur), maandag t/m vrijdag.

Het is een gerenommeerd bedrijf met 20 vestigingen door heel Nederland. De vestiging in Apeldoorn heeft ca. 10 chauffeurs vast in dienst. Deze poule willen ze graag aanvullen met een poule invalchauffeurs die de vaste chauffeurs kunnen vervangen bij ziekte of vrije dagen. Kortom; aantal werkdagen kan in overleg worden bepaald. U kunt zelf aangeven voor hoeveel/welke dagen u beschikbaar bent.

Voor deze vacature mogen wij ook 65-minners voorstellen.

vacature bakwagenchauffeur Emmeloord

Bij een bedrijf in Emmeloord mogen we kandidaten voorstellen voor de vacature Bakwagenchauffeur i.b.v. rijbewijs C + code 95. (rijbewijs CE en/of C1 is een pré)

De werkzaamheden bestaan uit het ophalen van een aantal pallets bij bedrijven. Een rit gaat langs 5 tot 10 adressen per dag.

De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst, maandag t/m vrijdag.

De werkgever zoekt invulling voor 40 u/p/w. Maar dit hoeft niet één persoon te zijn. Kortom; aantal werkdagen kan in overleg worden bepaald. U kunt zelf aangeven voor hoeveel/welke dagen u beschikbaar bent.

Voor deze vacature mogen wij ook 65-minners voorstellen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

meer vacatures in andere regio’s voor vrachtwagenchauffeurs zie vacatures vrachtwagenchauffeurs

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282.