Bij een opdrachtgever van ons mogen we een uitzendkracht plaatsen voor de werkzaamheden van beheerder van opslagruimtes/boxen, 2 dagdelen per week (woensdag en zaterdag), bij een locatie met opslagruimtes/boxen in Deventer.

Tijdens deze tweedagdelen is de huismeester het aanspreekpunt voor huurders van de opslagruimtes. Daarnaast dient de huismeester de locatie te bekijken, schoonvegen en eventuele onregelmatigheden constateren en doorgeven aan het hoofdkantoor.  Het hoofdkantoor regelt dan dat eventuele schade wordt herstelt of vraagt de beheerder(u?) om het op te lossen (al naar gelang het geconstateerde probleem).

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282