Voor een opdrachtgever zoeken wij chauffeurs/bezorg(st)ers die bij klanten automaten bijvullen met gezonde lunch-producten.

Een team van twee bezorgers rijden vaste routes en bezoeken per ronde steeds dezelfde 4 tot 6 klanten. De twee bezorgers verdelen onderling de bezorgdagen.

De bezorgdagen zijn maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.  

De werktijden zijn ca.:  maandag van 15 tot 20 uur, woensdag van 5.15 tot 12 uur, donderdag van 5.15 tot 12 uur, vrijdag van 5.15 tot 12 uur, zaterdag van 15 tot 20 uur.

De te leveren producten staan (gepickt) klaar bij de locatie in regio Arnhem/Nijmegen.

(Wanneer het gaat om een route verder weg, zoals Breda of Eindhoven vindt worden de te leveren producten door een collega-bezorger gebracht naar een overdrachtslocatie/carpoolplaats in de regio van uw route).

Er wordt gereden met eigen auto.

Momenteel zoeken we in het bijzonder mensen woonachtig in de regio’s Arnhem/Nijmegen. (maar ook Den Bosch, Breda en/of Eindhoven)

Interesse? Reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282