vacature camping bezoeker/controleur

Wilt u tijdens uw vakantie nog wat bijverdienen? Dat kan!vacature camping controleur

Wij zijn op zoek naar mensen die tijdens hun vakantie in het buitenland een aantal campings in een bepaalde regio/streek bezoekt. Tijdens dit bezoek spreekt u met de campingeigenaar door hoe/met welke gegevens en faciliteiten zijn camping op de website van onze opdrachtgever vermeld staat. Wanneer u extra ‘betaalde’ vermeldingen verkoopt ontvang u hierover een mooie provisie.

Een leuke manier om uw vakantie in het buitenland terug te verdienen en er zelfs nog wat aan over te houden.

Het is wenselijk wanneer u minimaal 3 weken in een buitenlandse regio verblijft om ca. 30 campings te kunnen bezoeken. Meer mag ook.

Het verdient aanbeveling ieder jaar in dezelfde streek/regio te verblijven. Hierdoor leert u de campingeigenaren kennen en dit verhoogt het resultaat.

Bezoek van campings is mogelijk van medio april tot medio oktober, met uitzondering van het hoogseizoen (ca 15 juli tot ca 15 augustus). U kunt de campings in uw eigen tempo bezoeken.

Onze opdrachtgever zoekt in het bijzonder mensen die campings kunnen bezoeken in een aantal regio’s in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland. Andere Europese landen kunnen ook bezocht worden, maar ervaring leert dat daar veel minder animo/budget is en er dus weinig verkopen worden gerealiseerd.

Bent u geïnteresseerd in deze werkzaamheden of heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op.

Of kent u iemand voor wie dit interessant is? Stuur dit bericht gerust door.

 

Wilt u naast genieten van uw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf u dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282