Voor een opdrachtgever in Dronten in meubelonderdelen (planken en deuren) mogen wij kandidaten voorstellen voor de functie van magazijnmedewerker voor ca. 2 dagen per week.

bijvoorbeeld deuren van een pallet en het plaatsen daarvan in de stellingen van het magazijn. Deze deuren zullen daarna uit het

magazijn moeten worden gehaald en aan de monteurs worden meegegeven voor het installeren/monteren bij de klanten.

In voorkomend geval zal de magazijnmedewerker de monteurs ondersteunen bij deze werkzaamheden. Het hebben van een heftruckcertificaat is een pré.

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282