Bij een opdrachtgever in de recreatiesector mogen wij kandidaten voorstellen voor horecawerkzaamheden op diverse (veelal kleinschalige) locaties in Apeldoorn.

Bij deze horecagelegenheden werk je voornamelijk ‘achter de counter’. De werkzaamheden bestaan o.a. uit verkoop van drankjes en ijs, snacks of een bakje friet bakken, broodjes klaar maken, de counter aanvullen, afrekenen met klanten, zitjes (binnen en/of buiten) schoon en opgeruimd houden, keuken schoonhouden.

U kunt zelf aangeven hoeveel en op welke dagen u wilt werken, maar er wordt wel gevraagd om een flexibele instelling. De meeste locaties van deze opdrachtgever zijn afhankelijk van mooi weer dus in de zomer zijn de openingstijden van de locaties ruimer en ook open tijdens weekend- en feestdagen. Sommige locaties zijn minder afhankelijk van mooi weer en het hele jaar geopend.

Voor deze vacature mogen wij ook niet-AOW’ers voorstellen, dus die kunnen ook reageren.

Interesse?: reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282