Bij een vaste opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van huismeester van een appartementencomplex.

Momenteel zoeken we een huismeester voor een complex met 36 appartementen in Apeldoorn.

De huismeester dient op vaste momenten in de week aanwezig te zijn om vragen van bewoners te kunnen beantwoorden, en eventueel kleine technische problemen op te (laten) lossen. Tevens verricht de huismeester de voor- en eindinspecties bij oplevering van de woning.

De huismeester dient het ‘vertrouwde gezicht’ te zijn voor alle bewoners en de ‘ogen en oren’ van de verhuurder.

De werkzaamheden beslaan ca. 6 uur per week verdeeld over 2 dagdelen (in goed onderling overleg nader te bepalen). En eventueel oproepbaar voor calamiteiten.

Interesse? Reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282