Voor een opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor de functie van interviewer.

Wij zoeken kandidaten die de komende maand (februari) interviews kunnen uitvoeren in Almere, Amsterdam, Den Haag, Den Helder,  Eindhoven, Heerlen, Leeuwarden, Leiden, Roermond, Rotterdam, Sittard, Sneek, Tilburg, Twente, t Gooi, Utrecht, Zaandam. Als interviewer ontmoet je respondenten persoonlijk bij hen thuis, om hun mening te horen over maatschappelijk relevante onderwerpen.

Als interviewer krijg je een lijst met te bezoeken adressen toegestuurd. De personen op deze adressen hebben vooraf een brief met folder ontvangen en alvast een kleine vergoeding. Je benadert ze aan hun huisdeur en vraagt om hun deelname. Na afloop van het onderzoek krijgen ze tevens vergoeding voor deelname. Door deze vergoedingen is het aantrekkelijk om aan het onderzoek deel te nemen en krijg je makkelijker toestemming hiervoor.

Het zijn onderzoeken in opdracht van de overheid, niet commercieel. Deze onderzoeken gaan over het niveau van de lees- en rekenvaardigheid van de beroepsbevolking. Een interview bestaat uit een gesprek van ca. drie kwartier, waarin de respondent oefeningen gaat maken op de laptop die je in bruikleen krijgt.

Voordat je start wordt je op 1 dag ingewerkt. Deze training is op donderdag 08 februari, maandag 12 februari of woensdag 14 februari van 10.30 tot 16.00 uur. Uren en reiskosten voor die dag worden vergoed.

Uren en reiskosten (€ 0,29 p/km) worden vergoed. Bruto uurloon bedraagt € 14,-

Vind jij het leuk om mensen te interviewen en houd je van contact en gezelligheid? Dan is dit een erg leuke functie waarbij je zelf bepaalt op welke dagen/tijden je wilt werken. Je bent wel minimaal 10 uur per week beschikbaar.

Het in het bezit hebben van eigen vervoer is een vereiste (niet noodzakelijk in de 4 grote steden).

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282