Kraakperswagenchauffeurs (zaterdag)

Wij zoeken chauffeurs (i.b.v. rijbewijs C+code 95) om met kraakperswagen papierophaalritten rijden. Het aantal zaterdagen dat u rijdt bepaalt u zelf.

Wij zoeken chauffeurs voor de vestigingen: Almelo, Amersfoort, Andelst, Deventer, Doetinchem, Duiven, Ermelo, HoutenLelystad, Nijkerk, Nijmegen, Scherpenzeel, Utrecht, Weurt,

Werktijden: 7.30 – ca. 14.30 uur.

De chauffeurs hoeven alleen te rijden. Per route gaan achterop de wagen 2 vrijwilligers van verenigingen mee die de containers in de wagen kiepen.

Chauffeurs krijgen vooraf uiteraard een gedegen instructie over de bediening van de wagen. Ook is het mogelijk eerst een keer een ochtend mee te gaan om te kijken of het werk bevalt.

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

VRACHTWAGENCHAUFFEURS

zie vacature vrachtwagenchauffeurs

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282