Voor een horeca bedrijf in Zutphen zoeken wij een leermeester om keukenpersoneel (de kneepjes van) het vak het te leren.

Het is een leer/werk-bedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen worden dagelijks begeleid door werkbegeleiders. Voor het overbrengen van de vakinhoudelijke kennis zijn we op zoek naar een kok-leermeerster.

Er wordt gewerkt met een (relatief) eenvoudige kaart.

Uren/dagen in onderling overleg nader te bepalen. Ca. 20 uur per week. Te denken valt aan elke week 2 lunches en 2 diners mee te draaien in de keuken en af en toe over een onderwerp een workshop te geven voor het keukenpersoneel.

Openingstijden zijn ma.-do. 10-17 uur, vr.-za. 10-20 uur, zo. 11-20 uur.

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282