Voor een werkgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een medewerker uitvaart.
Als medewerker uitvaart maak je deel uit van een zorgteam (bestaande uit 3 medewerkers) dat bij melding van een overlijden de overledene gereed maakt voor opbaring. Dit betekent dat je de overledene volgens de wens van de nabestaanden verzorgd, aan kleed, kapt en eventueel opgemaakt. Dit doe je soms zonder maar ook regelmatig in het bijzijn van de familie.

Daarnaast wordt je ingezet in het uitvaartcentrum. Hier ontvang je families, verricht je hospitality werkzaamheden en ondersteun je de uitvaartverzorger tijdens afscheidsplechtigheden en condoleances. Ook draag jij eraan bij dat het uitvaartcentrum en de rouwkamers er altijd representatief en schoon uitzien; je ontvangt en begeleid bezoekers en familie en staat deze te woord;

Werktijden en -dagen in nader overleg nog te bepalen. Je moet wel bereid zijn om soms in het weekend en soms ’s nacht oproepbaar te zijn. De weekend en nachturen worden eerlijk verdeeld onder alle collega’s.

Voor deze vacature mogen we ook niet-AOW’ers voorstellen. Dus 66-minners kunnen ook reageren.

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden?: Neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.