Bij een cateringbedrijf mogen we kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van medewerk(st)er schoolkantine in Amersfoort, Apeldoorn, Hengelo, Hilversum, Nijmegen, Oldenzaal, Zaltbommel, Zwolle.

De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van gezonde en luxe lunchgerechten: Je bakt broodjes af en belegd deze met gezonde ingrediënten. Maar je maakt ook wraps, rijk gevulde salades en warme snacks.

Je presenteert alle producten op tijd voor de lunchpauze in de counter en verricht tijdens de lunchpauze met een gastvrije glimlach de kassawerkzaamheden. Uiteraard moet na de pauze alles worden schoon gemaakt en opgeruimd, zodat je de volgende werkdag fris kan aanvangen.

Werkdagen zijn van maandag tm vrijdag. Aantal dagen in goed onderling overleg vast te stellen. Tijdens schoolvakanties vrij.

Werktijden verschillen iets per plaats/locatie.* Op de grotere locaties werkt u samen met collega’s. Op sommige kleinere locaties werkt u zelfstandig en ‘run je je eigen toko’*. Informeer bij ons naar uw locatie.

Voor dat je zelfstandig start krijg je een training/opleiding van/bij het cateringbedrijf.

Voor deze werkzaamheden mogen we ook 65-minners voorstellen. Dus ook niet AOW’ers mogen reageren en kunnen in aanmerking komen.

Interesse?: reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282