Bij een opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van nachtreceptionist/gastheer/vrouw.

Onze opdrachtgever levert o.a. nachtreceptionisten bij hotels in Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Een nachtreceptionist m/v is representatief, fit en heeft redelijke ervaring met een computer.

In het werk ben je (samen met een collega) een nachtreceptionist/gastheer/vrouw. In deze functie verricht je geen huishoudelijk/schoonmaak en ontbijtwerk, wat bij andere Nederlandse hotels wel het geval is.

“Wij zijn er puur voor de gast. De late gasten checken wij in en de eerste vertrekkende gasten in de ochtend checken wij uit, maken reserveringen enz.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat het hotel rustig is en blijft. Wij lopen wel preventieve rondes over de gangen om te luisteren of alles rustig is. Ook controleren wij de keuken-zwembad-sauna enz. of alles uit c.q. veilig is. Er is in ieder geval genoeg tijd om tussendoor een pauze te nemen en te genieten van een kop koffie. Ook is het toegestaan dat je voor jezelf iets te eten maakt. Bijv. een tosti of zoiets.

Als nieuwkomer wordt de persoon altijd als 2e man/vrouw ingewerkt. Dat houdt in, dat men gedurende de eerste weken (afhankelijk van ervaring met een pc) de controles loopt door het hotel. Dit doen wij minimaal 4 keer per nacht. Ook wordt er een controle gelopen op de parkeerplaats. Alles moet rustig en veilig blijven. Men loopt altijd met een porto waarbij de collega de camera’s in de gaten houdt. Hierdoor ontstaat er een veilige situatie.  

Bij geschiktheid gaan wij wel snel over op het inwerken op de computer omdat het in/uitchecken en andere zaken op de computer het werk uiteraard wel leuker maakt. De bedoeling is dan ook dat beide personen afwisselend kunnen werken.“

Het gaat maximaal om 3 (soms 4) nachten per week van 23.00 – 07.00 uur. Voor deze functie is niet direct een diploma vereist. Om je helemaal thuis te voelen in deze functie verzorgen wij een interne opleiding.

Heeft u vragen over deze vacature; schroom niet contact met ons op te nemen: Wij beantwoorden ze graag.

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282