Voor een woon-/zorgcentrum in Deventer zijn wij op zoek naar een Preventiemedewerker voor 8 uur in de week. Als Preventiemedewerker ben je de interne deskundige op hetmedewerker RI&E ARBO manager gebied van veilig en gezond werken. Je zult voornamelijk worden ingezet voor het (mede) opstellen en uitvoeren van RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) en het adviseren aan het managementteam betreffende de voortgang van de acties. Tevens geef je beleidsmatige adviezen aan het management op het gebied van veiligheid en gezondheid en verricht je uitvoerende taken zoals het geven van voorlichting en het beantwoorden van vragen van medewerkers. Ook ben je (mede) verantwoordelijk voor een goede BHV organisatie en voor de veiligheid op het gebied van brandpreventie.

Ben jij communicatief vaardig, heb je affiniteit met Arbo-zaken en heb je ervaring in het geven van (beleidsmatige)

adviezen? Reageer dan op deze vacature!

Het aantal te werken uren kan op één dag worden ingevuld of indien wenselijk verdeeld over 2 halve dagen.

Interesse? Reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.