Voor een bedrijf in Ermelo/Harderwijk zijn we op zoek naar een service/reparatiemonteur voor de gereedschappen die zij leveren.

Het gaat om professioneel elektrisch en pneumatisch (hand)gereedschap.

Enig technische kennis en vaardigheid is wel van belang voor deze werkzaamheden. Toch zegt de werkgever dat wanneer je eenmaal bent ingewerkt en weet hoe de machines in elkaar zitten de reparaties door vrijwel iedereen zijn uit te voeren.

De uren zijn flexibel in te vullen, uiteraard in goed onderling overleg. Er zijn niet elke dag of elke week evenveel reparaties uit te voeren.

De werkzaamheden zijn eventueel ook thuis / in eigen werkplaats uit te voeren.

Werktijden zijn doordeweeks en overdag. Voor deze werkzaamheden mogen we ook 65-minners voorstellen. Dus ook niet AOW’ers mogen reageren en kunnen in aanmerking komen.

Interesse?: reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282