Voor een opdrachtgever mogen wij store-managers zoeken voor een (half september) nieuw te openen ‘concept-store voor eigentijds actief vermaak’ in winkelpassage de Oranjerie in Apeldoorn.

De store-manager is de eerst verantwoordelijke in deze locatie. Hij/zij opent en sluit af en begeleidt het recreatie- en promotieteam (6 tot 8 personen).

In de store worden hightech activiteiten/spelletjes aangeboden. Denk hierbij aan computerspellen waarbij wordt aangezet tot beweging, voor jong en oud.

“Een belevenis aan plezier met moderne hightech inspannende en ontspannende videogames waar je plezier hebt en tevens je gezondheid bevorderd.”

Tevens organiseert het promotieteam dagelijks groepsactiviteiten op het plein, waar alle passanten aan mee kunnen doen. Denk hierbij aan dans of fitness.

Ook zullen een paar promotieteamleden op pad gestuurd moeten worden om bekendheid te generen en klanten/publiek te werven.

De store is in principe geopend 7 d/p/w van 10 tot 20 uur. Om op elk openingsuur een manager aanwezig te hebben zijn er dus meerdere managers nodig. Te denken valt aan een echtpaar of meerder parttimers.

Deze store blijft minimaal een jaar open, maar wanneer dit succesvol blijkt (in het generen van meer publiek trekken naar de Oranjerie) dan zal het verlengd worden.

Heeft u vragen hierover: schroom niet contact met ons op te nemen, wij beantwoorden ze graag.

Interesse?: reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen van deze werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282