Voor een opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor de functie van thuis-interviewer.

Wij zoeken kandidaten die de komende maanden interviews kunnen uitvoeren in Almere, Amsterdam, Den Haag, Den Helder,  Eindhoven, Heerlen, Leeuwarden, Leiden, Roermond, Rotterdam, Sittard, Sneek, Tilburg, Twente, t Gooi, Utrecht, Zaandam.

Als interviewer ontmoet je respondenten persoonlijk bij hen thuis, om hun mening te horen over maatschappelijk relevante onderwerpen.

Als interviewer krijg je een lijst met te bezoeken namen met adressen(in je eigen woonplaats/regio) toegestuurd. De personen op deze adressen hebben in een eerder contactmoment al aangegeven bereid te zijn aan het onderzoek mee te willen werken. Als interviewer bel je zelf deze mensen en maakt een afspraak met deze personen op een moment dat jullie beide schikt. Op het afgesproken moment bezoek je de respondent thuis.

Het zijn onderzoeken in opdracht van de overheid, niet commercieel. Het interview bestaat uit een gesprek van ca. drie kwartier, waarin de respondent oefeningen gaat maken op de laptop/tablet die je in bruikleen krijgt.

Vind jij het leuk om mensen te interviewen en houd je van contact en gezelligheid? Dan is dit een erg leuke functie waarbij je zelf bepaalt op welke dagen/tijden je wilt werken.

Het in het bezit hebben van eigen vervoer is een vereiste (niet noodzakelijk in de 4 grote steden).

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282