Voor een opleiding- en trainings-bureau dat maatwerk trainingen verzorgt op het training BHV bedrijfshulpverleninggebied van eerste hulpverlening, veiligheid en gezondheid voor bedrijven en verenigingen zoeken wij flexibel inzetbare trainers met een achtergrond in professionele hulpverlening.

Hiervoor zoeken we mensen met een arbeidsverleden in verpleegkunde of 1e lijns-hulpverlening. Mensen met kennis en ervaring in het vak, die het leuk vinden hun kennis over te dragen.

De trainingen worden doorgaans gegeven op locatie van de klant/opdrachtgever aan groepen van 3 tot 8 personen. Dit kan overdag en/of in de avonduren zijn.

Het aantal trainingen dat de trainer gaat geven is natuurlijk afhankelijk van het aantal verkochte trainingen. We zoeken dus trainers die flexibel inzetbaar zijn en afhankelijk van deze inkomsten. (dit is een bijbaan).

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282