vacature verkoper mantelzorgerssoftware

Bij een werkgever mogen wij kandidaten voorstellen voor de verkoop van hun software.

Deze software (op tablet) maakt het mogelijk dat mensen met een beperking, zoals vergeetachtigheid, hun zelfstandigheid en regie op eigen leven kunnen behouden. Ze kunnen zichzelf beter redden waardoor de mantelzorger(s) minder worden belast. De verkoper zal zich dus richten op de mantelzorgers.

Het is een relatief nieuw product en de er zal dus ‘gepionierd’ moeten worden. De nieuwe verkoper(s) hebben invloed en inspraak op hoe en via welke weg(en) de potentiele afnemers worden benaderd. Dat kan zijn middels telefonische acquisitie maar ook via verenigingen voor mantelzorgers. (Of misschien heeft u nog andere en/of betere ideeën.) Demonstraties, presentaties en uitleg/training over gebruik van het product zullen dan ook tot de werkzaamheden behoren. De werkzaamheden bestaan dus enerzijds uit het zoeken en vinden van potentiële klanten, deze telefonisch of per mail benaderen, afspraken maken en anderzijds uit het bezoeken van potentiële klanten.

Er wordt geen minimum aantal uren vereist.

Interesse?: reageer!

Heeft u interesse in het vervullen van deze werkzaamheden? Laat het ons weten, zodat wij u voor kunnen stellen bij deze werkgever.

Of kent u iemand voor wie dit interessant is; stuur dit bericht door of breng ons met elkaar in contact.

Heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen; wij beantwoorden ze graag.

 

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282