65+ vacatures Arnhem e.o.

klusjesman

Bent u technisch vaardig en wilt u uw kunde af en toe nog inzetten?

Wij zoeken een handige technische allround klusjesman die af en toe op oproep klus- en reparatiewerkzaamheden kan en wil verrichten in (binnen) een kantoren gebouw in het centrum van Arnhem.
Het gaat dus niet om onderhoudswerkzaamheden (buiten).

 

Ervaren SCHILDER (oproep)Schilder

Voor een klein schildersbedrijf in Zuid-Oost Veluwe zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Het bedrijf werkt voornamelijk voor particuliere klanten. Het werk kan alle voorkomende werkzaamheden omvatten. Zowel binnen- als buiten schilderwerk, soms behangen. Soms op de ladder. Mate van oproep is afhankelijk van weer en werkaanbod.


CHAUFFEURS (rijbewijs C) VOOR DE INZAMELING VAN PAPIER

De functie:sita kraakperswagen
Als Chauffeur bij Suez/(vh SITA) bestuur je het voertuig (zgn. kraak-perswagen) en haal je samen met collega’s het afval / papier op bij particulieren. Als chauffeur ben je de kapitein op het voertuig, daarmee heb je te allen tijde de verantwoordelijkheid over het voertuig. Dit betekent dat je als chauffeur de overige bemanningsleden (Beladers),  op de juiste wijze dient te instrueren. Je ziet er op toe dat de werkzaamheden correct en volgens de gestelde veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd. De beladers werkzaamheden worden veelal verricht door vrijwilligers van sportverenigingen.

Functie-eisen:
Voor de vestigingen Duiven, Doetinchem en Weurt (maar ook voor Alphen, Delft en Oss) zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met servicegerichte instelling die enkele avonden en/of een zaterdagochtend een papier inzamelingsroute 3 a 4 uur willen rijden. Starttijd is rond: 18.00 uur. Om aan de slag te gaan als chauffeur, dien je in het bezit te zijn van een C rijbewijs en CCVB-diploma of code 95.

Wat wij jou bieden?:

  • Je hebt de mogelijkheid om zelf aan te geven op welke dagen en wanneer jij inzetbaar bent.
    Dit kan bijvoorbeeld 2 x in de week zijn of zelfs 1x in de 4 weken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!
  • Je krijgt een “training on-the-job”. Dat wil zeggen dat je eerst begeleid gaat worden door ervaren chauffeurs die jou de kneepjes van het besturen van een kraakperswagen gaan leren. Voordat je start zal je een veiligheidsfilm gezien hebben en een test maken.
  • Je ontvangt, in bruikleen van Suez/SITA, veiligheidsschoenen en veiligheidskleding.
    Wij bieden jou een marktconform salaris, Schaal D conform CAO Beroepsgoederenvervoer.
  • Je gaat werken bij een ambitieuze en internationale organisatie met een gezonde financiële positie en die tevens marktleider in Europa is.

vacature kraakperswagenchauffeur (zaterdag)

Ook voor papierophaalroutes (voor een andere werkgever) in Almelo, Amersfoort, Andelst, Deventer, Doetinchem, Ermelo, Houten, Lelystad, Lichtenvoorde, Nijkerk, Nijmegen, Scherpenzeel, Utrecht.

 

VRACHTWAGENCHAUFFEURS

zie meer vacatures vrachtwagenchauffeurs

 

Nieuwe vacatures worden doorgaans ingevuld door reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282

Intresse?

Op onze website vindt u alleen doorlopende vacatures.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282