65+ vacatures Epe e.o.

vacature parttime kok

Bij een gezellig familie-hotel in de nabije omgeving van Epe mogen we kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van parttime kok.

We zoeken iemand die zich eindverantwoordelijk weet en zelfstandig de keuken kan draaien. Je werkt in een team waar je, tijdens jouw werkdagen, de enige kok bent. Tijdens de uitgifte van het diner word je ondersteund door collega’s.

Als kok verzorg je voor de gasten een dagelijks wisselend 3-gangen diner. Je bent verantwoordelijk voor enkele voorbereidingen van de lunch, de mice-en-place van het diner, het bereiden van de gerechten (3-gangen), het toezien op kwaliteit en presentatie van de gerechten, zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek. 

De werktijden liggen tussen 11:00 en uiterlijk 20:00 uur. In deze functie is er ruimte voor eigen ideeën en creativiteit.

Bij voorkeur bent u beschikbaar op vrijdag en zondag, maar een andere invulling van de dagen is ook bespreekbaar. Fulltime ook mogelijk.

vacature kok (eenvoudige keuken)

vacature kok

Bij een eenvoudig* restaurant op een recreatiepark nabij Epe mogen we kandidaten voorstellen voor de werkzaamheden van kok.

We zoeken invulling voor:

In het voorseizoen alleen op zaterdag en zondag van 16.00 tot ca. 21.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur),

+ hemelvaart donderdag en vrijdag en 2e pinksterdag.

In juli en augustus liefst 5 dagen per week.

Ook wanneer u slechts een deel hier van kan/wil invullen kunt u reageren. We kunnen de dagen verdelen over meerdere personen.

*de werkzaamheden zijn ook goed in te vullen door een enthousiaste amateur-kok.

Voor dit restaurant zoeken we ook enkele dames voor in de bediening.

vrachtwagenchauffeurs

zie vacature vrachtwagenchauffeurs

Intresse?

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282