Voor een opdrachtgever zoeken wij regelmatig voor diverse plaatsen in Nederland medewerkers

die het leuk vinden de (dagelijkse) verzorging van de koffieautomaten bij een bedrijf op zich te nemen. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het reinigen en bijvullen van de koffieautomaten, de voorraden bijhouden, het verhelpen van kleine storingen en het verrichten van enkele kleine administratieve taken. Tijdstip wordt in onderling overleg met het bedrijf vastgesteld. Maar niet tijdens pauzes en iedere dag ongeveer rond dezelfde tijd, dit kan in de ochtend of in de middag zijn. De werkzaamheden zijn niet ingewikkeld, je moet het alleen even weten. Voordat de werkzaamheden aanvangen zal altijd eerst goede uitleg worden gegeven en daarna begeleiding worden gekregen.

Momenteel zijn we op zoek naar mensen voor bedrijven in:

Tilburg                                    12,5 uur                 dagelijks 2,5 uur

Lelystad                     10-12 uur               3 dagen x 3,5 uur

Flevo route – Harderwijk/ Dronten/         10-12 uur               3 dagen x 3,5 uur
Emmeloord/ Dronten/ Nagele

Rotterdam                                          10-15 uur               dagelijks 3-5 uur

INTERESSE? REAGEER!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Volg ons op Facebook voor de meeste actuele vacatures.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282