Automonteur oldtimers

Bij een bedrijf in de buurt van Nijkerk dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie aan luchtgekoelde motoren en de restauratie van oldtimers, oude busjes en -campers. met bouwjaar van 1950 tot 1990 mogen wij kandidaten voorstellen voor deze vacature.

Het gaat om een klein bedrijf die al zo’n 20 jaar met passie werkt aan deze auto’s.

Deze opdrachtgever zoekt voor een aantal dagen per week een ervaren automonteur die het leuk vindt om aan deze oldtimer te sleutelen en weer helemaal op te knappen. Dit doe je samen met een paar enthousiaste collega’s in een klein team. Je werkdagen en aantal werkuren per dag kan in onderling overleg worden vastgesteld.

Secretaresse (pt)

Voor een dienstverlenend bedrijf in Hoevelaken zijn wij op zoek naar een secretaresse. Het gaat om reguliere secretaresse werkzaamhedenoffice manager

maar de voornaamste taken zijn het aannemen en afhandelen van telefoontjes en agendabeheer, waaronder het plannen van vergaderingen, trainingen en cursussen.

Daarnaast behoort tot je taak het redigeren/corrigeren van teksten voor cursussen en trainingen.

Goede beheersing van Outlook is dus noodzakelijk.

De redactie werkzaamheden kunnen eventueel thuis worden gedaan. Het aantal uren/ werkdagen zijn in goed overleg in te vullen. Werktijden op kantoor liggen tussen 8.00 en 17.00 uur.

gastvrouw m/v (oproep)

Bij een opdrachtgever die o.a. trainingen en cursussen verzorgt in de financiële dienstverlening, mogen wij kandidaten voorstellen voor de functie van gastvrouw, op oproepbasis.

Het aantal te werken uren en dagen kan in onderling overleg nader vastgesteld worden.

Wat ga je als gastvrouw doen?

Als gastvrouw ontvang je namens het bedrijf cursisten en docenten/trainers op de locatie waar de cursus/training plaats vindt. Deze locatie is meestal het bedrijf (in Hoevelaken) zelf maar kan ook extern zijn in vergaderzaal in een hotel. Je zorgt dat het cursusmateriaal, pennen notitieblokjes in de zaal klaar ligt. Daarnaast zorg je ervoor dat de catering/lunch op locatie op orde is. Eventuele tekortkomingen in de benodigde faciliteiten los je ter plekke adequaat op. Kortom, je zorgt ervoor dat docenten en cursisten tijdens de trainingen ongestoord de dag kunnen invullen.

Dit alles doe je in nauwe samenwerking met andere collega’s. Je beheerst de Nederlandse taal goed, bent klantvriendelijk en organisatorisch en communicatief sterk.

Werkervaring als kantoor- en facilitair medewerker (of een soortgelijke functie) is een pré, net als een opleiding op het gebied van officemanagement (of een soortgelijke opleiding).

Het aantal uren en het aantal dagen gaat in overleg, maar zij zoeken sowieso iemand voor de woensdag.

Deze vacature kan ook part time worden ingevuld door meerdere kandidaten.

facilitair/administratief medewerk(st)er

Voor een opdrachtgever in Amersfoort mogen wij kandidaten voorstellen voor de vacature van facilitair/administratief medewerk(st)er (24 tot 32 uur).

Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met het geven van cursussen en trainingen in leslokalen op hun eigen locatie in Amersfoort.

Wat ga je doen?

Je wisselt administratieve kantoorwerkzaamheden moeiteloos af met praktische, facilitaire werkzaamheden. Dus het ene moment regel je de lunch voor trainers en cursisten, vul je de koffiebonen bij, doe je boodschappen en breng je postpakketten weg. Het andere moment werk je agenda’s, mailboxen en voorraadlijsten van cursusmateriaal bij en beantwoord je de telefoon.

Je bent het aanspreekpunt voor trainers en cursisten en zorgt dat zij op tijd hun lesmateriaal krijgen. Je coördineert de schoonmaak van de trainingsruimtes, verwerkt aanmeldingen voor opleidingen en bijscholingen en je verzorgt onze lunchtafel waar we tussen de middag gezamenlijk met alle collega’s eten en kletsen.

Dit alles doe je in nauwe samenwerking met andere collega’s. Je beheerst de Nederlandse taal goed, bent klantvriendelijk en organisatorisch en communicatief sterk.

Werkervaring als kantoor- en facilitair medewerker (of een soortgelijke functie) is een pré, net als een opleiding op het gebied van officemanagement (of een soortgelijke opleiding).

Het aantal uren en het aantal dagen gaat in overleg, maar zij zoeken sowieso iemand voor de woensdag.

Deze vacature kan ook part time worden ingevuld door meerdere kandidaten.

handige Harry/Harriet

Een opdrachtgever in Amersfoort is op zoek naar een handige Harry/Harriët voor het verrichten van klusjes op hun locatie. De klusjes kunnen heel divers zijn. Denk hierbij aan het maaien van de groenstrook (met een elektrische maaier), het netjes houden van het buitenterrein, het bijhouden van de opslagruimte en het (her)inrichten van zalen/ruimtes. Daarnaast ook het uitvoeren van kleine (technische) klusjes.

Het betreft een baan voor ongeveer 4 uur per week dat flexibel is in te vullen. Bij voorkeur eens per 2 weken een hele dag op de woensdag. Een halve dag per week is ook bespreekbaar, evenals een andere werkdag.

chauffeur/transportmedewerker

Bij een bedrijf in Driebergen mogen wij een chauffeur/bezorger voorstellen.

Deze medewerker rijdt vanuit Driebergen een route richting het westen van het land langs een aantal (3 tot 6 adressen) zorglocaties waar hij/zij wat spullen, materialen en klein apparatuur volgens vooraf geleerde instructie ophaal en laadt met behulp van een steekkarretje. Op een andere locatie laad hij/zij spullen, materialen en apparatuur uit en zet klaar voor een collega die de spullen de volgende dag nodig heeft voor zijn/haar werkzaamheden.

Er wordt gereden met een Berlingo bestelauto.

Werkdagen en -tijden zijn op donderdag (5 uren) en vrijdag (5 uren) van ongeveer 16.00 uur tot ca. 22.00 uur.

chauffeur HalteTaxi (m/v)

Bij onze opdrachtgever mogen wij kandidaten voorstellen voor de vacature chauffeur HalteTaxi regio Amersfoort-Nijkerk.

zie vacature Chauffeur HalteTaxi

Interesse? Reageer!

Bent u geïnteresseerd in het invullen één van bovenstaande werkzaamheden (of kent u iemand die hier uitermate geschikt voor is), neem contact met ons op en laat het ons weten of meldt u aan middels het inschrijfformulier.

Nieuwe /actuele vacatures sturen wij alleen toe aan reeds bij ons ingeschreven werkzoekende senioren. Pas wanneer het niet lukt om de vacature in te vullen met reeds bij ons ingeschreven kandidaten, publiceren wij de vacature op Facebook.

Wil jij naast genieten van jouw vrije tijd ook nog graag actief aan de slag zijn? Schrijf je dan hier in of bel voor meer informatie naar: 055-8436282