65-plusser interessant voor werkgevers

Veluwe65plus levert gemotiveerde 65-plus uitzendkrachten

ervaren schilder

Wij hebben een uitgebreid kandidatenbestand met ervaren en gemotiveerde 65-plussers die nog graag willen werken in de regio Veluwe en omgeving. Wij werken vanuit één vestiging in Apeldoorn; hierdoor kunnen we tegen lage tarieven uitzendkrachten leveren. Wij leveren actieve 65-plussers afkomstig uit alle beroepsgroepen. Klusjesmannen, timmer- en tuinmannen of tuinhulp, chauffeurs, bezorgers, privé- of blessure-chauffeurs, telefoniste/receptioniste, boekhouders, secretaresses, vrachtwagenchauffeurs, sales medewerkers, commerciële binnendienst, elektriciens, conciërges of huismeesters, winkelpersoneel, magazijnmedewerkers enz. of concierge en electriciën

actieve 65-plus tuinman

U kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten op oproepbasis, part-time medewerkers of invalkrachten maar ook voor payrolling van uw 65-plus medewerkers.

of oproepkrachten

65-plussers zijn flexibel inzetbaar, gemotiveerd en voordelig
lachende secretaresse met administratief werk

Aan oudere werknemers als uitzendkracht wordt vaak niet gedacht. Het is voor menig ondernemer even omschakelen maar wie de stap neemt ervaart al snel de voordelen. Lees hier meer over de voordelen van 65-plus uitzendkrachten.

Tarieven
Veluwe65plus-Uitzendbureau

Door het wegvallen van een aantal sociale premies voor een AOW-gerechtigde werknemer en in het bijzonder het wegvallen van de pensioenpremie, is het inhuren van een 65-plus uitzendkracht nog voordeliger dan regulier personeel. Onze omrekenfactor is doorgaans 1,6x brutoloon. Klik hier voor een rekenvoorbeeld of vraag uw inleentarief aan.

MVO met 65-plussers
vrolijke 65-plusser

Een 65-plusser maatschappelijk betrokken houden is om diverse redenen een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lees hier verder over MVO 65-plussers.

Onze klanten

Klik hier voor een overzicht van onze opdrachtgevers.

Vacature aanmelden

Indien u als werkgever meer informatie wilt of een vacature wil plaatsen bel 055 – 843 62 82, u kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden vacature

 

Verificatie