65-plus is voordelig

Veluwe65plus Uitzendbureau levert zeer gemotiveerde en deskundige uitzendkrachten met jarenlange ervaring. Ze komen uit vele branches en zijn beschikbaar voor geschoold of ongeschoold werk.

Overname arbeidsovereenkomst:

Wanneer een medewerker de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt maar u wilt als werkgever nog gebruik blijven maken van de kennis en inzet van deze werknemer, dan kan dit risicoloos via een uitzendconstructie. U hoeft dan niet door te betalen bij ziekte en loopt niet het risico van re-integratieverplichtingen/kosten. Tevens vermijdt u het risico dat u aan een arbeidscontract vast blijft zitten (wat alleen kan worden ontbonden via de kantonrechter, doorgaans met ontslagvergoeding). Wij adviseren u hier graag over, gratis en vrijblijvend. (Zie hier voor rekenvoorbeeld)

Wij hebben een database met 65-plussers en werken in en rondom de Veluwe vanuit één vestiging in Apeldoorn; hierdoor kunnen we tegen lage tarieven ervaren en gemotiveerde uitzendkrachten leveren.

Wij leveren actieve 65-plussers afkomstig uit alle beroepsgroepen.

Deze klanten gingen u voor.

Wat zeggen deze werkgevers over Veluwe65plus?

Vacature

Indien u als werkgever een vacature heeft graag inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Na binnenkomst van uw aanvraag gaan wij op zoek in onze database naar passende kandidaten. Na geschikte kandidaten te hebben gevonden, bieden wij u hier een korte profielomschrijving van aan en indien gewenst kunt u een gesprek aangaan met (een van) deze uitzendkrachten. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met de administratieve afhandeling. U heeft geen minimale uren afname en betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Wilt u vrijblijvend een vacature bij Veluwe65plus uitzetten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vacatureplaatsing te bevestigen.

Aanmelden vacature

 

Verificatie

Heeft u nog andere vragen? Stel ze gerust.

Wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

U kunt VELUWE65PLUS UITZENDBUREAU bereiken op

T 055 – 843 62 82  E info@veluwe65plus.nl

Onze algemene voorwaarden worden bij iedere offerte meegestuurd en kunnen desgewenst per email worden toegezonden.Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn!