Werk voor 65-plussers

Wilt u als 65-plusser nog werken? Een aantal uren per week tussen collega’s doorbrengen? Uw kennis en ervaring inzetten?
Misschien iets heel anders doen dan in uw eerdere loopbaan? Gewoon nog wat extra’s bijverdienen?

Dat kan via Veluwe65plus Uitzendbureau!

Na inschrijving nemen wij contact met u op voor een nader intakegesprek waarin wij uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Daarna worden nieuwe vacatures die bij u zouden kunnen passen met voorrang aan u toegezonden.

Werken als AOW’er biedt onder andere de volgende voordelen:

U draagt als AOW’er geen sociale premies af en hierdoor houdt u netto behoorlijk meer over. Uw bijverdiensten hebben geen invloed op uw AOW- en/of pensioen uitkering.

Wij hebben werk voor senioren. Bent u geïnteresseerd in een leuke (bij)baan? Schrijf u dan kosteloos in bij Veluwe65plus als werkzoekende. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. U kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij ons kantoor in Apeldoorn. Desgewenst sturen we het u toe.

Veel gestelde vragen (en antwoorden)

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?

Ja, naast uw AOW mag u onbeperkt bijverdienen. U wordt niet gekort op uw AOW of pensioen. (Voor uw AOW en evt. partnertoeslag verwijzen wij naar SVB.)
Wel raden wij altijd aan na te denken over eventuele subsidiestoeslagen die u ontvangt. Wanneer uw inkomen stijgt kan het zijn dat u voor bepaalde subsidies niet meer in aanmerking komt.

Hoeveel ga ik verdienen?

Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.

Moet ik een CV hebben?

Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte profielomschrijving, opgesteld naar aanleiding van door u verstrekte gegevens op onderstaand inschrijfformulier en tijdens het intakegesprek. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek. Wanneer een (potentiële) werkgever wel om CV’s vraagt, zullen wij u om een CV vragen en desgewenst helpen wij u bij het opstellen hiervan.

Bekijk hier een aantal van onze vacatures.

Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn met werk voor u als 65-plusser!

INSCHRIJVEN

Inschrijfformulier

 

Verificatie

VELUWE65PLUS hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgvuldig met uw gegevens om. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en worden uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het inschrijfformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in ons bestand.

Lees hier onze volledige privacyverklaring.