Ludo Haveman
De Internet Jongens

“John is echt een onderdeel geworden van ons team en is onmisbaar geworden voor De Internet Jongens”

Klant in beeld: De Internet Jongens

logo KDV Ukkie

Jolanda Gimberg, Manager Kinderopvang
KDV Ukkie/BSO Kids Base

“De nieuwe groep gaan we huisvesten op de begaande grond aan de achterzijde van het pand hiernaast. Veel van het kluswerk dat in dat pand moest gebeuren om het netjes en veilig te maken voor kinderopvang is uitgevoerd door de klusjesmannen die we inhuren via Veluwe65plus. Wim en Harm hebben het in no-time netjes opgeknapt.”

Klant in beeld: Kinderdagopvang Ukkie

vestiging apeldoornRob Grandia, Goos Horeca:

“Prettig bedrijf, de chauffeurs die we inhuren zijn netjes, bekwaam, vriendelijk, betrouwbaar en prettig om mee samen te werken.”

Klant in beeld: Goos Horeca

Aeres Hogeschool

Hennie Kievits, Facilitair coördinator Aeres Hogeschool:

“De Aeres Hogeschool had behoefte aan een flexibele kracht. Na enig overleg besloten wij de samenwerking aan te gaan met het uitzendbureau Veluwe65plus.

Deze samenwerking bleek een juiste keuze.” 

SolMat-3d-solar Roy Verlaak, directeur 3d-Solar

“Ervaring en extreme flexibiliteit is de grote kracht van een 65-plusser. Veluwe65plus zorgt voor goede mensen tegen een schappelijke prijs.”

Klant in beeld: 3d-Solar

bakwagen de Transporteurs Bram Bol, eigenaar de Transporteurs

Naast de flexibele beschikbaarheid zijn 65 plussers ook beleefd, gemotiveerd en hebben vaak maar een half woord nodig om te weten wat er van ze verwacht wordt”

Klant in beeld: De Transporteurs

VarenhofRemco de Reus, Varenhof:

“De chauffeur die ik krijg is netjes en correct en goed in de omgang, dat vind ik erg belangrijk want ze zijn toch het visitekaartje van je bedrijf.”

Wouter Tijhaar en HansWouter Tijhaar, Tijhaar Financieel Advies

“Via Veluwe65plus huur je iemand in met een schat aan ervaring en de wil om te werken. Daarnaast zijn ze erg flexibel ingesteld en direct inzetbaar als het nodig is.”

Hanneke Treep

Hanneke Treep, eigenaar/apotheker Apotheek Ooster-Welgelegen

“Het bezorgen van medicijnen bij mensen aan huis is meer dan het afgeven van een pakje. Veluwe65plus had snel voor ons de juiste bezorger gevonden tegen een gunstig tarief en flexibele voorwaarden.”

Klant in beeld: Apotheek Ooster-Welgelegen

Lilian van der Gugten, administratiekantoor L.C. van der Gugten:

“Gemotiveerd personeel, flexibel inzetbaar en betaalbaar! Ideaal als je af en toe hulp nodig hebt. Veluwe65Plus biedt tevens personeel met een leven lang ervaring; scheelt inwerktijd!”

ter-Riele

“In overleg en op afroep maken wij gebruik van een 65 plus medewerker van veluwe65plus. Hij geeft aan wanneer hij niet beschikbaar is. Als er passende werkzaamheden zijn zetten wij hem in. Het bevalt ons prima zo dat hij snel kan reageren op een afroep. Zo zijn wij flexibel tegen een redelijke prijs. 

In het transport is flexibiliteit en snelheid van belang.”